Ne dorim să oferim nu doar servicii de înaltă calitate, dar mai ales un cadru familiar.

Centrul pentru seniori Maria Theresia a fost conceput după standarde europene de cel mai înalt nivel și oferă condițiile asemănătoare unul hotel de lux. Amplasat într-o oază verde la poalele munților Cindrel, cu dotări și facilități moderne, camere spațioase și o grădină impresionantă, centrul nostru redefineste ceea ce înseamnă confortul persoanelor în vârstă într-un cămin de bătrâni.

Ideea căminului de bătrani Maria Theresia a încolțit acum mai bine de 10 ani în inima cofondatorului nostru, medicul Nicolae Bârsan. Luând în considerare cei peste 25 de ani de experientă în acest domeniu prin colaborarea cu unul dintre căminele pentru vârstnici din Viena, a hotărat să construiască în România un centru de lux unde seniorii să se poată bucură de același servicii de îngrijire la cele mai ridicate standarde.

Încă de la început familia Bârsan, domnul Nicolae Bârsan și soția acestuia Eugenia, au dorit ca centrul să urmeze “modelul vienez”, însă să fie realizat într-un cadru mai familiar, prietenos și cald, care să le ofere persoanelor rezidente toată atenția și sprijinul necesare pentru a desfășura o viață similară cu cea de acasă.

Promotoare a acestei viziuni, doamna Emilia Trana, s-a alăturat investitorilor pentru a sprijini local prin acțiunile sale realizarea centrului în cadrul căruia speră: “Sa fim o familie extinsă împreună cu 100 de rezidenti”.

În 2016, au fost achiziționate terenurile, la poalele Munților Făgăraș, locație special alesa pentru ca centrul Maria Theresia să fie într-o oază verde, liniștită unde rezidenții să se poată bucură de o grădină minunată cu flori, de animale domestice și aer curat.

Centrul pentru vârstnici Maria Theresia a fost inaugurat în 29 septembrie 2018, in urmă investiții totale de peste 2,5 milioane de euro.

În prezent, Maria Theresia dispune de 50 de camere duble, fiecare cu baie proprie, de propria spălătorie și bucătărie și oferă o gamă largă de servicii de îngrijire și medicale, dar asigură și suport emoțional – spiritual pentru confortul psiho-mental de care rezidenții au neapărat nevoie.